Meest gezocht


Mijn Pensioenpost 


In uw persoonlijke pensioenpost vindt u berichten over uw pensioen. U kunt uw pensioenpost bekijken wanneer u wilt. 
Bekijk uw pensioenpost

Zoeken

Besluit over de toekomst van Pensioenfonds Wonen

01-10-2021

Het bestuur heeft besloten om de pensioenen die Pensioenfonds Wonen beheert, eind 2021 over te dragen aan Pensioenfonds Detailhandel.

Keuze gemaakt

Pensioenfonds Wonen is sinds 2018 op zoek naar een nieuwe pensioenuitvoerder. We hebben u daarover in eerdere nieuwsberichten steeds op de hoogte gehouden. Deze zoektocht leidde tot een keuze tussen twee partijen om de pensioenen van Pensioenfonds Wonen naar over te dragen.

Op basis van uitvoerig onderzoek en uitgebreide afweging van de belangen van alle deelnemers heeft het bestuur een keuze gemaakt voor Pensioenfonds Detailhandel.

Ons verantwoordingsorgaan en onze raad van toezicht staan achter deze keuze.

Waar vindt u meer informatie

Eind september hebben al onze deelnemers een brief ontvangen waarin het besluit is gemeld. Deze brief kunt u terugvinden op www.pensioenfondswonen.nl/overdracht op onze website. Via deze pagina delen we ook meer informatie over het besluit. En we houden u met deze pagina op de hoogte van de stand van zaken. Onder meer over het verloop van de overdracht.

Heeft u op dit moment vragen?

Neem dan contact op met de pensioendesk via (050) 58 21 922. Mailen mag ook naar: deelnemer@pensioenfondswonen.nl. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17:00 uur.